Alliberament de tortugues de rierol

 

El dia 20 de setembre van ser traslladades a les Reserves Naturals del Prat del Llobregat 22 exemplars de tortuga de rierol (Mauremys leprosa) per tal de ser alliberades.

Tècnics del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya van desplaçar-se fins al CRARC per tal de recollir 22 exemplars de tortuga de rierol.

Desprès de passar uns mesos al Centre de Recuperació, les tortugues seran alliberades a les Reserves Naturals del Part del Llobregat. Aquests alliberaments que de forma periòdica es porten a terme en aquest espai protegit, contribueixen al reforç de la població ja existent d’aquest queloni.

Des de l’any 2004 el CRARC ha proporcionat 379 exemplars per a ser alliberats a indrets com els Aiguamolls de l’Empordà, La Reserva Natural de la desembocadura del riu Gaià, o als Espais Naturals del Delta del Llobregat.