El CRARC obre al públic tres noves instal.lacions.

 

El Centre de recuperació d’amfibis i rèptils de Catalunya, ha habilitat tres nous espais destinats a mantenir rèptils sud-americans.
 
Una de les finalitats del CRARC és donar a conèixer la problemàtica del comerç il·legal i legal de fauna herpetològica. Així doncs aquestes noves instal.lacions allotjaran rèptils americans que van ser incautats per la UCMA (Unitat Central de Medi Ambient) dels Mossos d’Esquadra, o capturats dels ecosistemes catalans pels tècnics del CRARC.
Alguns dels inquilins del terrari anomenat “El Gran Chaco” en al·lusió a la zona biogeogràfica d’Amèrica del sud on habiten, foren trobats o capturats a indrets com Collserola, el riu Besòs, o el casc urbà de Castelldefels. Aquests rèptils són concretament tres caimans també anomenats yacarés. Un recull de premsa que testimonia els casos dels caimans abandonats o escapats, resta a l’abast del visitant, per tal que copsi la problemàtica de la compra irresponsable de fauna salvatge.