L’empresa GAS Natural Fenosa, col•labora amb el CRARC en l’edició de materials didàctics.

 

El CRARC sempre ha apostat per l’educació medi ambiental, com un dels pilars de la conservació de la biodiversitat a llarg termini. Per aquest motiu, desenvolupa en el marc del Centre de recuperació, accions d’educació, encaminades a fomentar un ambient favorable a la conservació de la fauna herpetològica.

Els centres educatius que visiten el CRARC, tenen a l’abast, la possibilitat de realitzar visites guiades, que es complementen amb audiovisuals i materials educatius. 

Les visites al CRARC, pretenen introduir o reforçar conceptes bàsics i senzills que alhora són escoltats sovint en els mitjans de comunicació: hàbitat, autòcton, perill d’extinció… són actualitat i convé entendre’ls. També explicar aspectes de la biologia d’uns animals que són desconeguts i temuts per la majoria de la gent, per tal de desmitificar creences que generen una por irracional a rèptils i amfibis.

La visita a les instal·lacions del CRARC, permet copsar la problemàtica generada pel comerç legal o il·legal d’animals salvatges, és important que els alumnes rebin elements de judici que els permetin orientar-los vers una consciència de respecte i protecció de la fauna.