La revista LA TORTUE publica un article sobre el CRARC

En el núm. 78 de la revista La TORTUE, apareix un article de divulgació sobre el CRARC, amb el títol “Stage en Spagne. Avec les équipes du CRARC (Centre de Récupération des Amphibiens et Reptiles de la Catalogne)” . Aquesta publicació és editada per la SOPTOM, una entitat conservacionista francesa degana en la salvaguarda de la tortuga mediterrània.
Portada del núm.78 de la revista La Tortue                                             
Estéphane Gagno (bata blanca) en una sessió pràctica amb l’Albert, el director científic i veterinari del CRARC
 
El responsable de la SOPTOM en el manteniment dels quelonis, Stéphane Gagno, va fer una estada de formació al CRARC durant el més de setembre de 2007. Aquesta experiència de col·laboració entre centres ha resultat positiva per ambdues parts, ja que es van contrastar i posar en comú diferents sistemes de treball. Com a part de l’entesa entre les dues entitats, Stéphane va considerar molt interessant donar a conèixer amb un article a la revista La Tortue les tasques que desenvolupa el CRARC. La revista te una aparició trimestral i una àmplia difusió entre els països francòfons. Bernard Devaux, el seu director i fundador de la SOPTOM (Station d’Observation et Protection des Tortues Méditerranés), manté des de l’any 1991 relacions de treball i intercanvi d’experiències amb els directors del CRARC.
Volem agrair des d’aquestes quatre ratlles la sensibilitat que Bernard ha tingut sempre amb el CRARC.
 
Trobareu la publicació a la secció: articles científics i de divulgació.