Tortugues repatriades

Com ja varem anunciar el passat mes de març a la web, el CRARC i el CRT, col•laboren en un projecte de repatriació de tortugues gegants africanes. D’aquest fet s’ha fet ressò el programa de TV3 El Medi Ambient.
Creiem interessant posar el vídeo amés per aquesta cadena el dimecres dia 19, per tal d’informar un cop més d’aquest projecte emmarcat dins l’any internacional de la biodiversitat.
Així doncs, el Centre de recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya a Masquefa (Anoia), i el Centre de Reproducció de Tortugues de l’Albera a Garriguella (Alt Empordà), treballen per a retornar les cries de tortuga gegant africana (Centrochelys sulcata) nascudes en captivitat, a les zones d’origen de l’espècie. Un centre receptor situat al Senegal, a una trentena de kilòmetres de Dakar, s’encarregarà de la seva gestió sobre el terreny. 
   

 Clicar per a veure el video :  www.tv3.cat/videos/2912390