FGC promociona un nou bitllet combinat amb l’Ajuntament de Masquefa i el CRARC per visitar el Centre de Recuperació de Fauna Salvatge

E    El conveni signat, estableix les bases de la col·laboració entre el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya, l’Ajuntament de Masquefa i FGC per tal de promocionar les activitats, espais i altres productes relacionats amb l’accessibilitat al recinte del CRARC

 El president d’FGC, Enric Ticó; l’alcalde de l’Ajuntament de Masquefa, Xavier Boquete i el representant del Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC), Joaquim Soler, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de treballar conjuntament en la promoció de les activitats i espais relacionats amb el Centre de Recuperació de Fauna Salvatge especialitzat en amfibis i rèptils de Masquefa.

 En aquest sentit, ja es comercialitza un nou bitllet combinat amb el nom de “Combinat CRARC Rèptils Masquefa” que inclou un bitllet d’anada i tornada a l’estació de Masquefa des de qualsevol punt de la línia Llobregat-Anoia d’FGC i un tiquet d’accés al CRARC. 

Les tarifes dels bitllets combinats, que es poden consultar al web d’FGC seran vàlides per a qualsevol dia de l’any, ja sigui feiner o festiu.

 

El nou bitllet combinat s’inclou dins de la oferta de lleure de l’“On anem?”, un projecte mitjançant el qual Ferrocarrils col·labora amb entitats i ajuntaments de la seva àrea d’influència per tal que els usuaris d’FGC puguin gaudir de l’accés a una variada oferta de centres d’interès turístic i cultural mitjançant els diferents acords amb institucions i operadors de busos del territori, que inclouen el viatge amb FGC i la visita als recintes.