Espècies de fauna exòtica que apareixen als espais naturals de Catalunya (1)

En aquestes petites notícies, informarem dels casos de fauna exòtica trobada als espais naturals de Catalunya. Així farem palesa la problemàtica del rèptils i amfibis que es mantenen com a mascotes, i que apareixen per negligència, o que deliberadament són abandonades els nostres hàbitats. Aquestes accions poden comportar desequilibris en les relacions ecològiques del nostres ecosistemes, des de competència pels recursos, depredacions o introducció de malalties.

Ingressa a finals d’agost al CRARC_Masquefa ,un llangardaix platejat del Sudan (Gerrhosaurus major) trobat al Parc Natural de la Serra de Collserola. Un cas més de fauna exòtica escapada o abandonada als nostres hàbitats. @diba #centresdefauna @accioclimatica