El Dr. Douglas Mader, un dels veterinaris més importants del món visitarà el CRARC.

 

Un dels veterinaris mes importants del món en la clínica de rèptils, és el Dr. Douglas Mader, d’Estats Units,  autor d’innumerables articles i del llibre més emprat a la clínica de rèptils: “Reptile Medicine and Surgery”.
Aquest científic ha visitat per segona vegada la ciutat de Barcelona, per tal d’assistir al congrés internacional de veterinària. Aquesta trobada anual permet a tots els veterinaris que treballen i investiguen temes novedosos, posar en comú i aprendre les noves tècniques, tractaments, i protocols necessaris per a desenvolupar la medicina amb les millors garanties d’èxit.
Els Drs. Douglas Mader i Albert Martínez durant el taller de cirurgia impartit a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (Octubre 08).
 
En aquests dos anys, el veterinari del CRARC, l’Albert Martínez, ha  coincidit també amb el Dr. Mader, impartint un taller d’aprenentatge sobre anestesia i cirurgia en rèptils. Aquest fet ha facilitat que s’inicií una bona relació laboral directe amb el CRARC. Així doncs l’any 2009 tot aprofitant el congrés internacional de veterinària de la SEVC (Societas Europea de Veterinary Clinics)  que es desenvoluparà durant el mes de novembre a Barcelona, el Dr. Mader vindrà a Masquefa per conèixer CRARC. El Dr. Mader, va expressar un gran interès per conèixer les activitats que realitza el CRARC en el camp de la recuperació de fauna herpetològica en tots els seu aspectes: educació, investigació i sobretot el treball veterinari.