Apadrina

Si vols col.laborar en el manteniment del CRARC, APADRINA un dels seus inquilins: tortugues, serps, llangardaixos i cocodrils.

Tots són, exemplars irrecuperables o pertanyents a espècies exòtiques. Tanmateix, tots ells tenen una gran utilitat pedagògica, i alguns fins i tot, estan inclosos en projectes de cria.

Com a padrí, rebras un carnet de col.laborador que et permetrà visitar el CRARC tantes vegades com vulguis.
El teu nom apareixerà en un plafó, a la instal.lació on visqui el rèptil que has apadrinat (si ens dones permís)

El padrí també tindrà accés al servei bibliogràfic del CRARC, un base bibliogràfica de mes de 10.000 articles científics i de divulgació sobre el món dels rèptils i amfibis.
La condició de padrí, et permetrà obtenir descomptes del 5% del preu total dels cursets que organitzi l’entitat, així com en els productes de la botigueta del CRARC.

La teva contribució anual es destinarà al manteniment del centre de recuperació i a tenir cura, com és lògic, del teu apadrinat.

La gestió de fauna salvatge és complicada i mancada de recursos econòmics. Per això la participació ciutadana esdevé imprescindible en la conservació de la biodiversitat.

                         DESCARREGUEU EL FORMULARI D’APADRINAMENT, EMPLENEU-LO, I ENVIEU-LO AL                                                                                MAIL.: crarc-masquefa@outlook.com