Visites de descoberta

Des del primer dia, el CRARC va creure en l’educació ambiental com una eina bàsica de conservació de l’herpetofauna.

Les visites escolars es centren en difondre els valors d’un centre de recuperació. Conceptes com: “som un hospital per animals salvatges” “els rèptils i amfibis no són mascotes” “ tots ells són especialment importants en els ecosistemes”, es repeteixen fins aconseguir transformar visions esbiaixades  i  ancestrals.

Previous
Next

Visites Escolars

Les visites escolars al CRARC van dirigides a alumnes de pre-escolar, primària, secundària i batxillerat, per realitzar-les cal concertar visita i consultar el preu en el que ja queden inclosos els nostres monitors.

En les visites al CRARC, els alumnes coneixeran de prop tortugues, dragons i tritons entre altres amfibis i rèptils. Aprendran a respectar-los observant, tocant i raonant. Ells mateixos investigaran com a científics, traient les seves pròpies conclusions.

Trucar al telf. 937726396 per reserva dia i hora.

Visites en família el cap de setmana i festius

Si el que vols es venir a visitar les nostres instal·lacions individualment, amb família o amics tens la opció de fer-ho tots els caps de setmana i festius. Seguiràs l’itinerari marcat al teu ritme i podràs observar els animals que tenim al centre. Hi han rètols informatius que t’explicaran com han arribat els animals i el per quines causes..

La visita es lliure però recomanem no venir més tard d’una hora abans del tancament de la instal·lació per poder visitar sense presses. (No cal reservar dia ni hora)

Visites en Grup

El CRARC ofereix la possibilitat de realitzar visites guiades durant els cap de setmana i festius. Per fer-les cal reservar dia i hora per telèfon. És necessari ser com a mínim 25 persones. Aquesta forma de conèixer la feina que fem al CRARC, esta especialment indicada per a grups familiars, centres d’esplai, casals, grups de gent gran, i altres col.lectius associatius.

Les visites guiades pretenen introduir o reforçar conceptes bàsics i senzills que alhora són escoltats sovint en els mitjans de comunicació: hàbitat, autòcton, perill d’extinció… són actualitat i convé entendre’ls. També explicar aspectes de la biologia d’uns animals que són desconeguts i temuts per la majoria de la gent, per desmitificar creences que generen una por irracional a rèptils i amfibis.

En la visita a les instal·lacions del Centre copsaran la problemàtica generada pel comerç legal o il·legal d’animals salvatges, és important que els nens i nenes rebin elements de judici que els permetin orientar-los a una consciència de respecte i protecció de la fauna.

Trucar al telf. 937726396 per reserva dia i hora.