El CRARC col•labora de nou amb el Parc Natural de la Serra de Montsant.

Un any més, el CRARC col•labora en les activitats que proposa el parc Natural de Montant, amb el guiatge d’una sortida per a observar la fauna herpetològica del parc.
Més de 40 activitats configuren aquest programa de guiatges, tallers i jornades d’educació ambiental per als mesos d’abril a agost de 2013.
Inclou la programació d’activitats de la campanya Descobreix el Parc Natural de Montsant, que té com a objectiu donar a conèixer el valuós patrimoni natural, cultural i paisatgístic d’aquest espai protegit. També ofereix un calendari d’activitats dels municipis del parc natural.
La campanya d’activitats és el resultat de la col•laboració entre les empreses Pedrenca, Catsud i El Brogit Guiatges, així com d’estudiosos i entitats com ara el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya, l’Institut Català d’Ornitologia o el Museu d’Història de Catalunya. Entre les propostes, hi trobareu excursions que porten al descobriment de paratges insòlits, guiatges interpretatius per aprofundir en la geologia de la serra o la flora, tallers de pesca al riu Montsant, sobre els amfibis i rèptils, el cel de Montsant o altres activitats que ens connecten directament amb la història cartoixana i l’espiritualitat de Montsant.
Per demanar informació o participar de les activitats, cal contactar amb les oficines del parc.