Educació medi ambiental en el sentit més ampli de la paraula.

Durant el mes de maig, el CRARC ha participat en dos actes de divulgació herpetològica. L’un, organitzat per l’escola Miquel Utrillo de Sitges. Alumnes de 5èB d’aquesta escola, van desenvolupar un projecte cooperatiu dins la iniciativa anomenada cultura emprenedora a l’escola.  Aquest va consistir en dissenyar una activitat sostenible (venta de joguines) i destinar part dels guanys obtinguts a finançar accions de conservació de la tortuga.

En el segon, el CRARC va col·laborar  en el guiatge d’una activitat de descoberta de la fauna herpetològica de la Serra de Montsant. L’excursió apte per a totes les edats,  pertany  a les  iniciatives dissenyades pel Parc Natural de la Serra de Montsant, a fi de donar a conèixer el seu patrimoni natural. Petits i grans van apropar-se a granotes serps i sargantanes, respectant-los i valorant la seva contribució al bon funcionament dels ecosistemes mediterranis.