El curs de gestió de fauna aquàtica invasora en imatges.

El CRARC i ADEFFA van programar durant el mes de juliol, el primer curs encaminat a la identificació i gestió de les espècies de fauna exòtica invasiva.

El curs ha estat una aproximació a la gran problemàtica que comporta l’expansió d’animals al•lòctons en els ecosistemes aquàtics mediterranis, i la dificultat de legislar i aplicar les normatives nacionals que regulen la seva gestió.

Tortugues americanes, crancs de riu al·lòctons, peixos i amfibis invasors, entre molts d’altres han pogut ser valorats i copsar les problemàtiques que es deriven de la seva existència en els ecosistemes aquàtics mediterranis.

Amb el recull fotogràfic que il·lustra aquesta petita nota, agrim a tots el participants la confiança dipositada en el CRARC i ADEFFA.