Dissabte 29 d’Agost “Diada al Parc Natural de Montsant” amb la participació del CRARC

Un any més, el Parc Natural de la Serra de Montsant proposa la descoberta en família dels valors naturals, els projectes i activitats diverses que realitza aquests espai protegit. Així doncs amb el nom de Gaudeix del Parc en Família, es desenvoluparan a la vila de Cornudella de Montsant, poble amfitrió de la diada d’enguany, un seguit d’activitats per a donar a conèixer els valors naturals i patrimonials de l’espai.
La diada oferirà la possibilitat de participar en diverses activitats, tallers naturalístics, excursions a peu, xerrades, jocs ambientals, escalada, visites culturals, exposicions, tir amb arc, degustació i venda de vins, conta contes, i fins i tot un concert de música tradicional.
El CRARC participa d’aquesta iniciativa, amb presentació d’un dels animals més emblemàtic present al parc, la tortuga mediterrània (Testudo hermanni hermanni). Diversos materials didàctics estaran a l’abast de tots els que s’apropin a conèixer la tortuga meditrrània. Aquest queloni és objecte d’un projecte de reintroducció en l’àmbit del Parc des de l’any 2005.
Trobareu més informació sobre les activitats de la diada en el tríptic que el Parc ha editat.: