El CRARC col·labora per tercer any en la campanya “Descobreix el Parc Natural de Montsant”

Per tercer any, us animem a descobrir el Parc Natural de Montsant a partir de les activitats que organitza el Pac per aquesta primavera i estiu. Un programa divers que inclou senderisme interpretatiu, sortides naturalístiques, tallers i diades temàtiques per apropar-nos a aquest patrimoni natural i cultural. Moltes d’aquestes activitats compten amb la col·laboració d’entitats, entre elles el CRARC, que estudien aquest patrimoni.

El CRARC participa d’aquesta iniciativa, amb el guiatge d’una sortida per a conèixer alguns dels integrants de la fauna herpetològica del Parc. Aquest espai protegit del Priorat compte amb 6 especies d’amfibis i 12 de rèptils. El rèptil més present al Montsant és el sargantaner gros (Psamodromus algirus) i un dels més rars la tortuga mediterrània (Testudo hermanni hermanni). Aquest queloni és objecte d’un projecte de reintroducció en l’àmbit del Parc des de l’any 2005.
Trobareu més informació sobre aquesta i totes les activitats en el tríptic que el Parc ha editat. Per altra banda, si us voleu documentar prèviament a la sortida sobre la fauna herpetològica del Montsant, teniu l’Atles del amfibis i rèptils del Parc Natural del Montsant (en llibreries especialitzades, a les oficines del Parc o al CRARC)