Nou tríptic sobre la tortuga mediterrània del Montsant

El Parc Natural de la Serra de Montsant ha editat un nou tríptic informatiu sobre la tortuga mediterrània.
La publicació informa del projecte de conservació de l’espècie portat a terme des de l’any 2005 al Parc. Els antecedents del projecte, l’estat actual, biologia de l’espècie, distribució i estatus legal de l’espècie a Catalunya. Una visió ràpida però útil, de la realitat de l’espècie en aquest espai protegit on la tortuga ha tornat per a quedar-s’hi.
El CRARC ha col•laborat en aquest tríptic (que podeu visualitzar a l’encapçalament de la notícia), i considera molt important fer-ne difusió. Donar a conèixer la fauna autòctona salvatge amenaçada, que viu al parc de Montsant, permet atansar als usuaris de l’espai protegit protegit, la importància de respectar aquesta espècie i les zones on viu.

Tríptic