La primavera desperta els rèptils del Montsant

Com cada any, la primavera fa despertar del llarg son hivernal als rèptils. Aprofitant aquest fet natural, un any més el CRARC col•labora amb el Parc Natural de la Serra de Montsant, programant una sortida de descoberta de la fauna herpetològica de Montsant.
El dia 26 de maig, en el marc de les activitats que organitza el Parc Natural, es farà una excursió per a conèixer alguns dels rèptils i amfibis que hi viuen. La dificultat del recorregut serà baixa, per tant, serà apte per a totes les edats. La durada serà de mig dia. Cal portar esmorzar i calçat de muntanya.
Si el temps ens és favorable, podrem veure granotes, gripaus, sargantanes i potser fins i tot tortugues mediterrànies, una espècie en greu perill d’extinció que va ser reintroduïda al Parc Natural de Montsant l’any 2005.
Si esteu interessats en l’excursió, cal que contacteu amb les oficines del Parc, telf:  977 827 310. Podeu descarregar el PDF amb totes les activitats previstes al Parc per l’any 2012.